žugelj

m

O nas

Trsničarstvo ima pri nas bogato in dolgoletno tradicijo, saj segajo začetki te dejavnosti v leto 1976. Vse od začetka smo bili kooperanti KZ Metlika, v zadnjih letih pa se je naša kmetija usmerila v lastno pridelavo in prodajo. Nenehno gremo v korak s časom, zato pri pridelavi trsnih cepljenk upoštevamo vse strokovne dosežke doma in v svetu. Stremimo k nenehnim tehničnim izboljšavam in si pomagamo z najnovejšo mehanizacijo.

 

Lastni matičnjak – prvi in edini v Sloveniji s certifikatom za pridelavo korenjakov kategorije BAZA ter ključev za pridelavo baznih in v prihodnjih letih tudi certificiranih trsnih cepljenk.

 

Kakovostne trsne cepljenke so prvi pogoj za donosen vinograd in ob nakupu le teh že v naprej krojimo stanje našega vinogradništva, zato s ponosom negujemo bogato tradicijo pridelovanja kakovostnih trsnih cepljenk, ki smo jih na naši družinski kmetiji pričeli že pred desetletji.

 

V sodobno urejeni hladilnici bdimo nad cepljenkami vse do sajenja. Obrezane na dve očesi, parifirane, razkužene, pakirane v PE in kartonsko embalažo, vas cepljenke v hladilnici pri 2-4°C lahko čakajo do dneva sajenja. Cepljenke lahko dobite tako jeseni, kot tudi spomladi, ko je najoptimalnejši čas za sajenje.

Trsničarstvo Žugelj nekoč.

Trsničarstvo Žugelj danes.

Naši poslovni partnerji o nas!

Strokovni, zanesljivi, hitri in prijazni. Definitivno bomo še sodelovali.

Martina

Samostojna podjetnica

Naši poslovni partnerji o nas!

Vse urejeno v dogovorjenih rokih. Priporočam!

Dejan

Samostojni podjetnik

What They Say About Us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla placerat posuere dui. Pellentesque venenatis sem non lacus scelerisque, ac auctor odio sodales. Phasellus id leo malesuada,

Benjamin Stark

warden of the pigsty